Velkommen til Vinbaren Køge!

Hygge, nærvær og bæredygtighed: Et bredt udvalg af skønne vine fra hele verden i uformelle rammer med højt til loftet. Vi serverer kun vin og mad, som vi selv begejstres over, – alt andet ville være ligegyldigt. Lad glæden indfinde sig, uanset om det findes i nørderiernes penselstrøg eller ukompliceret nydelse.

Hygge, er noget vi skilter med

Vi elsker historierne om vinbønderne og hvordan flaskerne er blevet til, og heldigvis er der mange! Der er plads til smagsnørderi, men også dem der blot vil nyde ukompliceret.

Vi har altid champagne på køl til de spontane fejringer! – også til dem der blot vil nyde et enkelt glas.

Vin er vores hjerteblod!

Vi søger den højeste kvalitet, og derfor er både vinkortet og menuen nøje udvalgt og sammensat af teamet bag.

Vi er vinfolk med tendenser i de nørdede egne, og det er ikke sjældent, at morgenkaffen bliver analyseret og vendt. Helt naturligt spiller smagsindtrykket også en afgørende rolle i udvælgelsen af oste, charcuteri og andet lækkert til vores signaturbræt.

Det er ikke altid, at vi får det nævnt, men der hvor det gode økologiske eller biodynamiske alternativ findes, foretrækker vi det: Vi tror på at det er bedre for jorden og dyrene, og vi mennesker.

Vores espressokaffe er en specialristning ved navn ‘Loui’s Kaffe”. Bønnerne er en blanding fra Brasilien, Colombia, Indien og Uganda.

Vi har også et pænt udvalg af kolde øl, safter og boblevand fra Møns Bryghus.

Begyndelsen

Vinbaren Køge åbnede i juli måned 2019. Stedet er skabt ud fra en passion – og en vision – om at formidle vinens alsidige verden på bredest tænkelige måde.

Vi ser dette sted som et “vinøst åndehul” for både garvede vinelskere; men også for den nysgerrige nybegynder.

Stedet servere udelukkende vine fra Byens Vinhus, og vinen bliver selvfølgelig skænket i de rette druespecifikke Ridelglas!​​​​​​​

Contact

Åbningstider

Onsdag: 14:00 – 22:00
Torsdag: 14:00 – 22:00
Fredag: 14:00 – 24:00
Lørdag: 11:00 – 24:00

Følg os

Kontakt os

Vinbaren Køge

Brogade 7
4600 Køge
Oluf I. Jensens Gaard

CVR: 40 53 25 44

Contact